Bloed, zweet, tranen & koffie

Deel dit artikel

Wanneer de woensdagmiddag is aangebroken gaat de koffiemachine op standje turbo, de verwarming aan en breken we gezamenlijk onze hoofden over de meest recente vraagstukken binnen het subsidielandschap.

Real1ze for Excellence. Ontwikkelen is iets waar we continu mee bezig zijn, we vinden het belangrijk de kwaliteit van ons werk te allen tijde te waarborgen. Hoe doen we dat? Onze Real1zer van het eerste uur, Daniel, zet al zijn kennis en kunde in om via trainingssessies ons op scherp te zetten voor 2017.

Real1ze zou Real1ze niet zijn als die sessies niet gepaard zouden gaan met  de nodige koffie (onze koffie is overigens ook erg kwalitatief) en inhoudelijke discussies. Wanneer de woensdagmiddag is aangebroken gaat de koffiemachine op standje turbo, de verwarming aan en breken we  gezamenlijk onze hoofden over de meest recente vraagstukken binnen het subsidielandschap.

Diverse onderwerpen passeren de revue: kennis van de kleinste details van de wet- en regelgeving, maar ook schrijf- en gespreksvaardigheden. De figuurlijke bloed, zweet en tranen dragen bij aan het trainingsmotto: Succes = kennis x vaardigheden x tijd. Komende weken zullen nog enkele sessies volgen, waarna we weer helemaal klaar zijn om van 2017 een succes te maken.

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om Daniel te bedanken voor zijn inspanningen voor deze sessies. Cheers Daniel!

 

Contact

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking?

Laat ons contact met u opnemen.
Contact informatie

Torenallee 3
5617 BA
Eindhoven

info@real1ze.nl
0403041372

Volg ons op social media