Goede voornemens?

Deel dit artikel

Schrijf snel 30 november met Koeieletters in je agenda. Dit is namelijk de laatste dag waarop je deze technologiesubsidie kunt aanvragen met als startdatum 1 januari 2017.

Nu al? Jazeker! Time flies when you’re having fun. Je knippert één keer met je ogen en het is alweer 30 november. Hoezo 30 november? 

Eerder publiceerden we cijfers van het CBS waaruit blijkt dat Nederlandse ondernemers steeds meer aan R&D uitgeven (check deze link). Los van het feit dat dit natuurlijk super goed nieuws is, moeten we er voor zorgen dat dit in het nieuwe jaar wordt voortgezet. En dat kan! Hoe? Met een zeer laagdrempelige technologiesubsidie: de WBSO. Met deze subsidie kun jij het nieuwe jaar goed beginnen door je R&D-kosten te verlagen. Wie wil dat nou niet? Schrijf snel 30 november met Koeieletters in je agenda. Dit is namelijk de laatste dag waarop je deze technologiesubsidie kunt aanvragen met als startdatum 1 januari 2017.

Gaat het je allemaal nét wat te snel? Geen probleem. We kunnen de deadline voor de inhoud van de aanvraag wat verruimen, zodat je iets meer tijd hebt om de inhoud vorm te geven. Laat hier je gegevens achter, dan nemen we contact met je op!

Contact

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking?

Laat ons contact met u opnemen.
Contact informatie

Torenallee 3
5617 BA
Eindhoven

info@real1ze.nl
0403041372

Volg ons op social media