“Juicht Belgen, juicht in brede vol’ akkoorden”

Deel dit artikel

Alle Zuid-Nederlanders kunnen gezellig gaan samenwerken met onze Vlaamse vrienden en we krijgen daar ook nog eens subsidie voor. Zorg dus dat je de volksliederen vast mee kunt zingen.

Ja en wij juichen mee! Want de tweede tender van de Crossroads2 regeling is geopend. Dat betekent dat alle Zuid-Nederlanders gezellig kunnen gaan samenwerken met onze Vlaamse vrienden en dat we daar ook nog eens subsidie voor krijgen. Zorg dus dat je de volksliederen vast mee kunt zingen.

De sluitingsdatum van deze tender is 13 januari 2017 om 17:00 uur. We horen jullie denken, wat houdt de regeling dan precies in? Het project CrossRoads2 heeft als doel het stimuleren van duurzame grensoverschrijdende samenwerkingen rond kansrijke innovatieprojecten tussen mkb’ers in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland). Het totaal beschikbare budget is € 200.000,- voor haalbaarheidsstudies en € 1.612.500,- voor innovatieprojecten. Laat de toffe projecten maar komen!

De focus ligt op cross-sectorale (bijvoorbeeld de combinatie tussen logistiek en de zorg) en cross-technologische (bijvoorbeeld de combinatie tussen high-tech systemen en chemie) innovaties. Lees jij dit en denk je: JA! Ik werk aan een tof innovatieproject en werk samen, of wil gaan samenwerken met een Vlaamse MKB-partner? Neem dan even contact met ons op via onderstaand contactformulier, zodat jullie een vliegende start kunnen maken.

Meer informatie op: http://www.crossroadsproject.eu/

Contact

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking?

Laat ons contact met u opnemen.
Contact informatie

Torenallee 3
5617 BA
Eindhoven

info@real1ze.nl
0403041372

Volg ons op social media