Kleine moeite, groot resultaat!

Deel dit artikel

Wist je dat je misschien recht hebt op een technologiesubsidie?

Ontwikkel jij, of ontwikkelt jouw bedrijf vette dingen? Wist je dat je misschien recht hebt op een technologiesubsidie, omdat de overheid jou wil helpen om nóg meer te innoveren? Real1ze onderzoekt samen met jou of je voor de subsidie in aanmerking komt en hoeveel het jou op kan leveren! Zowel voor ZZP-ers en MKB-ers zijn subsidieregelingen erg interessant.

Ben je ZZP-ER?
Ben jij een echte techneut? Ontwikkel jij vette dingen? Bouw je zelf prototypes? Of schrijf je zelf programmatuur? Dan kan een technologiesubsidie je tussen de €4.500 – €9.700 per jaar opleveren!

Ben je MKB-ER?
Een technologiesubsidie kan jouw bedrijf per techneut tussen de €15.000 – €21.000 per jaar opleveren. Een voorbeeld: een tech-startup met 3 techneuten in dienst heeft al gauw recht op €63.000 op jaarbasis… Dat is serieus geld.

In 15 minuten kunnen we samen met jou onderzoeken of je voor de subsidie in aanmerking komt. Als dat zo is, geven we je tips en tricks hoe je zelf de subsidie aan kunt vragen. Gratis. Het is namelijk geen rocket science. Maar we kunnen je ook helpen met de aanvraag of het hele traject uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op dat waar je goed in bent.

We werken natuurlijk alleen no cure, no pay-basis. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Kijk voor meer informatie op www.real1ze.nl/kleinemoeite-grootresultaat en laat je gegevens achter! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking?

Laat ons contact met u opnemen.
Contact informatie

High Tech Campus 69
5656 AG
Eindhoven

info@real1ze.nl
0403041372

Volg ons op social media