Knallen, knallen en nog meer knallen!

Deel dit artikel

Alle collega’s slapen op kantoor in tenten, hebben geen tijd om te eten en de vraag ‘welk sociaal leven?’ horen we regelmatig voorbij komen.

Sssssht! Stilte op kantoor Real1ze @ SX Eindhoven…. Wanneer je nu bij ons binnenstapt zie je opperste concentratie, hardwerkende mensen en soms wat lichtelijke stress. Alle collega’s slapen op kantoor in tenten, hebben geen tijd om te eten en de vraag ‘welk sociaal leven?’ horen we regelmatig voorbij komen. OKE! Lichtelijk overdreven, we hebben alles onder controle maar feit is dat de koffie niet aangesleept kan worden omdat de dagen langer zijn dan anders. Waarom? 30 november is de laatste dag dat een (proforma) aanvraag voor WBSO-subsidie ingediend kan worden met startdatum 1 januari 2017. Er wordt dus alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we tijdig voor onze opdrachtgevers een aanvraag in kunnen dienen. 

Gelukkig hebben we het allemaal even druk en zitten we dus in hetzelfde schuitje. De dagen worden daarom opgeleukt met af en toe een etentje op kantoor bij het Center Court Café. Die ons voorzien van een lekkere daghap zodat we de avond weer door kunnen knallen.

fullsizerender

Knallen, dat is ons motto deze dagen, precies tot 30 november 23:59 uur. Na 30 november hebben we weer wat meer tijd, voor tafelvoetbal en andere belangrijke dingen :-). Over en uit, we spreken elkaar na de 30e!

Contact

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking?

Laat ons contact met u opnemen.
Contact informatie

Torenallee 3
5617 BA
Eindhoven

info@real1ze.nl
0403041372

Volg ons op social media