Real1ze op E3 | event van TMC

Deel dit artikel

Het E3 | event is bedoeld om de interne ontwikkelprojecten van TMC en bijbehorende succesverhalen te presenteren aan het grote publiek. Onze eigen Eva Hopma stond te shinen tijdens haar presentatie.

Afgelopen donderdag was het zo ver: onze eigen Eva Hopma stond te shinen op het podium van de Effenaar tijdens het Entrepreneurial Experience Event (E3) van TMC. En wat was dat top! Naast dat Eva een super presentatie gaf (jaja even wat credits voor jou Eva), hebben we supertoffe gesprekken gevoerd met verschillende start-ups, ZZP’ers en ondernemers in spé. 

Het E3 | event is bedoeld om de interne ontwikkelprojecten van TMC en bijbehorende succesverhalen te presenteren aan het grote publiek. Daarnaast is het dé kans voor werkondernemers van TMC en geïnteresseerden om meer te weten te komen over het starten van een eigen bedrijf. Omdat een technologiesubsidie ook een mooie kickstart kan zijn, waren we daar natuurlijk bij!

Na presentaties van de overheid en de KvK, vertelde Eva over de mogelijkheden die startende ondernemers hebben op subsidiegebied. Ze vertelde over het low hanging fruit en zoomde in op de rules of the game. Wat kun je als ondernemer zelf doen (een subsidie aanvragen is immers geen rocket science)? Wat kun je uit handen geven? En waar moet je op letten als je het uit handen geeft? Eva gaf tips en tricks. Benieuwd naar haar verhaal?

Laat je gegevens achter – dan neemt ze contact met je op:

http://www.real1ze.nl/kleinemoeite-grootresultaat/ 

theentrepreneuriallab_e3

Contact

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking?

Laat ons contact met u opnemen.
Contact informatie

Torenallee 3
5617 BA
Eindhoven

info@real1ze.nl
0403041372

Volg ons op social media