Starten in stille tijden

Een bijzondere start, starten met je nieuwe baan in tijden van lockdown. Real1zer Bas Merkens is ons team komen versterken en daar zijn we ontzettend blij mee. Lees hier hoe hij deze bijzondere start heeft ervaren.

De lockdown in Nederland was net een week van kracht. Voor het eerst in jaren waren de vogels in de binnenstad van Eindhoven duidelijk hoorbaar. Onderweg fietsend naar de High Tech Campus was er op een enkele auto na, niemand te bekennen. Na m’n fiets geparkeerd te hebben, stond ik voor de deur bij Real1ze voor mijn allereerste werkdag. “Een hele goede morgen, met Hans Driessen”, klonk er uit de intercom; mijn dag kon beginnen!

Al snel bleek dat de stilte van buiten in schril contrast stond met de hectiek van binnen. Het kantoor, met drie doorgewinterde Real1zers, diende als controlecentrum voor het zo-snel-mogelijk indienen van de aanvragen van een nieuwe subsidie call. Tussen het rood gloeien van de telefoons door, werd de lijst van in-te-dienen aanvragen zienderogen kleiner. Voor het einde van ochtend, ruim binnen ‘de window’, was alles in goed overleg met alle consultants en klanten ingediend. Het was meteen duidelijk: Ik was in een organisatie terecht gekomen, met een vibe en teamwork, waar je ‘u’ tegen zegt!

In de weken daarna heb ik me de beginselen van het Real1zerschap eigen gemaakt, door het subsidielandschap te leren kennen en door mee te schrijven aan diverse aanvragen voor de meest gave innovaties dat ons land te bieden heeft. Maar vooral heb ik mijn ontzettend fijne collega’s (virtueel) mogen leren kennen.

Nu, werkend tussen de ‘houd-afstand-corona-beren’, kijk ik ernaar uit om, het liefst in real-l1fe, heel veel klanten te ontmoeten!

– Bas Merkens

Bas Merkens Real1ze

Dit is ons kantoor

Ons werk doen we vanaf de High Tech Campus in Eindhoven, hét innovatieve hart van Europa. Ons kantoor is duurzaam, sfeervol en praktisch ingericht voor optimaal werkgemak.

We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team. Nieuwsgierig? Hier lees je meer over het werken bij Real1ze.

Real1ze kantoor
Real1ze team
Real1ze kantoor

© Copyright Real1ze 2022. All rights reserved.