“Ik krijg hier alle handvaten om mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren.”

Met een achtergrond in Innovation Management sluit Real1ze perfect aan bij mijn interessegebied en kennis. Als Innovation Consultant is mijn werk gericht op het schrijven van subsidieaanvragen van onze opdrachtgevers, waarbij techniek altijd een centrale rol speelt. Mijn dagen zijn ontzettend gevarieerd, ik kan me over een robotica project buigen in de ochtend, een MedTech-aanvraag uitwerken na de lunch en een IT klant interviewen in de middag. Kortom, geen dag is hetzelfde.

Ons kantoor ligt op de High Tech Campus, een prachtomgeving waar zowel de natuur als de technologie volop in bloei staat. Veel van onze opdrachtgevers zijn hier dan ook gevestigd. We werken met klanten die de uitvindingen van morgen aan het ontwikkelen zijn, ik haal dan ook veel werkplezier uit het feit dat wij hier aan kunnen bijdragen.

Hier wordt de ruimte geboden om je eigen werktijden in te richten en me te ontwikkelen in de richting die ik wil. Ik krijg hier alle handvaten om mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren en wordt ondersteund door vakkundige en gezellige collega’s. Naast hard werken gooien we geregeld een pijltje of proosten we op het weekend. Ook de legendarische skivakantie mag niet onbenoemd blijven!

Jan Biert – Innovation Consultant

Vorig bericht
Healix: ‘We hebben samen veel voor elkaar gekregen’
Volgend bericht
“Ik kan daarom met trots zeggen dat ik een Real1zer ben.”