Boosting the technology of tomorrow

WBSO

Met de WBSO-regeling stimuleert de overheid bedrijven in Nederland om te investeren in technisch risicovolle R&D-trajecten. Dat wil zeggen; je weet vooraf niet zeker of het product dat je gaat maken echt zal werken. Je zult met technisch onderzoek en innovatieve ontwikkeling moeten speuren naar een structurele oplossing. Daarom heet het ook de Wet ter Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk.

Subsidies & financieringen

Het maakt niet uit of je bezig bent met een prototype of al een product in de markt hebt gezet en daarmee een andere Europese markt wilt betreden. In welke fase je ook zit, we helpen je graag bij het vinden en aanvragen van passende subsidies en financieringen.

Er zijn tientallen regionale, nationale en Europese regelingen waarvoor je als technologiebedrijf in aanmerking kunt komen. Zeker als je bezig bent met innovaties die een grote impact kunnen hebben op de economie, het klimaat of de maatschappij. Denk aan innovaties die mensenlevens kunnen redden of banen genereren. Hieronder staat een greep van de verschillende regelingen waar Real1ze zich mee bezig houdt. Wil je geen subsidie of financiering mislopen?  Download onze Regelingen Agenda, of klik hier voor meer informatie!

Over ons

Waarin we anders zijn dan het gemiddelde subsidieadviesbureau? Onze naam zegt het eigenlijk al; we zijn een subsidierealisatiebureau. Het stopt niet bij advies. Sterker nog; daar begint het pas! We helpen je met het finetunen van je idee en we schrijven de aanvraag voor je. Wordt de regeling of subsidie toegewezen? Dan ondersteunen we het administratieve proces volledig. Tenzij je het zelf wilt doen natuurlijk, dat mag altijd.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als we iets aanpakken, doen we dit voor 100% van begin tot eind.

Kennis

Bij ons werk je met professionele consultants die kennis én passie hebben van technologie.

Tevredenheid

Wij zetten in op langdurige klantrelaties waarbij wij pas tevreden zijn als jullie dit ook zijn.

Wij helpen bedrijven met het realiseren van hun technische innovatie.

Excellentie leveren!

Ons streven is kwaliteit en excellentie leveren. Real1ze is ISO 9001 gecertificeerd. Dat betekent dat we al onze processen systematisch vastleggen, analyseren en de benodigde maatregelen nemen om ze continue te verbeteren. Daarnaast zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Dat houdt in dat we onze databeveiliging uitstekend op orde hebben.

Jouw data is veilig bij ons, daar kun je op vertrouwen.

0

Innovatieve klanten

0

Slagingspercentage

Contact

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem nu contact met ons op!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Wil je direct schakelen met een van onze specialisten?
Bekijk hieronder met wie je het beste contact op kunt nemen.

WBSO regeling

Johan de Lepper

(Inter)nationale subsidies

Daniel Schobben

Werken bij Real1ze

Alette Ooms-Engelen

Real1ze GmbH

Luc Vaessens

Realt1me-app

Helpdesk