Innovation Consultant

Functieomschrijving

Onze innovation consultant is dagelijks bezig met het realiseren van subsidies, financieringen en samenwerkingsprojecten voor technisch innovatieve bedrijven. Van multinationals tot mkb’ers. Je draagt zorg voor advies en uitvoering gedurende het hele traject. Dit doe je op locatie, thuis of op kantoor.

Heb jij kennis van subsidies (in het bijzonder de WBSO) in combinatie met passie voor technische innovatie? Dan is deze consultantrol echt iets voor jou. Je onderzoekt met jouw klant welke regelingen en subsidies passend zijn en helpt zo de klant optimaal te innoveren. Je bent sterk in het verzamelen van informatie en het (schriftelijk) vertalen van technische informatie. Je weet met gemak jouw weg te vinden in verschillende organisaties. Je denkt op een creatieve manier mee en weet wat er speelt bij jouw klant op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Met jouw enthousiaste en gedreven aanpak weet je mensen te bewegen. Daarnaast heb jij jouw zaken graag goed op orde en ben je een kei in plannen.

Jouw profiel
Afgeronde technische bachelor of master
Kennis op gebied van software, IT en/of high tech resolution
Uitstekende beheersing van de nederlands en Engelse taal
Passie en enthousiasme voor technische vraagstukken
Eventuele werkervaring in (subsidie) consultancy
Een interessant netwerk en commerciële ervaring

Ons team

Ons team van consultants bestaat uit gedreven professionals met een technische achtergrond die het leuk vinden om mee te bouwen aan een groeiende en veranderende organisatie. Flexibel werken en denken is belangrijk binnen onze cultuur, welke gebaseerd is op vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden van daadkracht en dagen elkaar graag uit. Verder communiceren we graag duidelijk en transparant en houden we van eerlijkheid. We bieden ontwikkeling zowel in persoon als in functie, hierin sta jij zelf aan het roer. Daar hoort uiteraard een passende beloning en stimulerende bonusregeling bij. Door samen te werken halen we het beste uit onszelf en elkaar. En oja… als je even stoom wilt afblazen, komt het goed uit als je van koffie, darten en wandelen houdt, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Over Real1ze

Real1ze houdt zich bezig met technische consultancy en is gevestigd op de High Tech Campus. We bestaan sinds 2012 en ons team bestaat uit 18 gedreven en vooral hele leuke collega’s. Wij geven een boost aan innovatie bij high tech organisaties door het adviseren en realiseren van technische subsidies.

Solliciteer bij Real1ze

Zin om ons gezellige team te versterken? Neem dan contact met ons op. Staat jouw droombaan er niet tussen of wil je stage lopen? Stuur ons je open sollicitatie.

We ontvangen je graag met een kop koffie!

Je mag me ook altijd bellen!

Marlie van Gastel

HR Specialist