Werken bij

Real1ze is een club van nieuwsgierige, integere en gedreven mensen met een voorliefde voor techniek en innovatie. Kom je bij ons werken? Dan krijg je iedere dag een kijkje in de keuken het laboratorium, de cleanroom of ontwikkelafdeling van de meest aansprekende technologiebedrijven en hun laatste baanbrekende innovaties. Van gigantische scheepskranen tot microtechnologische snufjes, en van lokale IoT-toepassingen tot grootschalige Blockchain platforms. Het verveelt nooit!

Passie & verantwoordelijkheid

Het eerste jaar alleen maar op kantoor zitten? Daar doen we niet aan. Je mag meteen mee naar klanten. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een compleet traject; van het spreken met techneuten & ontwikkelaars tot het schrijven en indienen van de aanvraag. En ook de nazorg neem je voor je rekening. Met die zelfstandigheid moet je dus wel om kunnen gaan. Daarnaast stippel je bij ons je eigen pad uit. Waar je passie ook ligt, wij groeien met jouw ambities mee.

Je gezondheid vinden we erg belangrijk. Daarom krijg je van ons een sportabonnement, staat er altijd een goed gevulde fruitschaal op kantoor en kennen we geen vaste werkplekken. Bovendien hanteren we flexibele werktijden. Je krijgt dus de vrijheid om je eigen werkdag in te delen.

Where the magic happens

Ons werk doen we vanaf de High Tech Campus in Eindhoven, hét innovatieve hart van Europa. In de lunchpauze loop je langs het water The Strip op, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Een Starbucks, diverse restaurants, cafés, een kapper, sportschool… You name it.

De HTC is een inspirerende plek, midden in de Brabantse natuur. In de VS proberen ze trouwens ook zoiets neer te zetten. Silicon Valley noemen ze het daar, misschien heb je er wel eens van gehoord?

Solliciteer!

Zin om bij ons te komen werken? Hieronder vind je onze actuele vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen of wil je stage lopen?
We ontvangen je graag met een kop koffie. Of stuur ons je open sollicitatie op onderstaand adres.

Technisch consultant

Als technisch consultant ben je dagelijks bezig met het realiseren van subsidies, financieringen en samenwerkingsprojecten voor technisch innovatieve bedrijven. Van multinationals tot mkb’ers. Je draagt zorg voor advies en uitvoering gedurende het gehele traject. Dit doe je op locatie bij de opdrachtgever, thuis of op kantoor.

Stagiair(e)

Heb je de ambitie om vakinhoudelijke ervaring op te doen en mee te helpen bij de groei van ons bedrijf op het gebied van techniek en innovatie? Wij zijn altijd op zoek naar energieke, slimme, leuke, toffe, maar vooral gemotiveerde en hardwerkende stagiair(e)s. Spreek gerust iemand van ons aan, we nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Met enkel 64 toekenningen uit een totaal van 1644 indieningen, is het H2020 SME Instrument een erg competitief programma. De toekenning van 2,4 miljoen euro subsidie stelt ons in staat om de productontwikkeling af te ronden en sneller naar de bredere Europese markt te gaan. We zijn oprecht enthousiast over de ondersteuning die Real1ze Projects ons heeft geboden tijdens het aanvraagproces, de daarop volgende presentatie in Brussel en de administratieve inrichting.

Fabio Bambang Oetomo
CEO, Bambi Medical B.V.