Werken bij

Kom je bij ons werken?

Real1ze is een club van nieuwsgierige, integere en gedreven mensen met een voorliefde voor techniek en innovatie. Kom je bij ons werken? Dan krijg je iedere dag een kijkje in de keuken het laboratorium, de cleanroom of ontwikkelafdeling van de meest aansprekende technologiebedrijven en hun laatste baanbrekende innovaties. Van gigantische scheepskranen tot microtechnologische snufjes, en van lokale IoT-toepassingen tot grootschalige Blockchain platforms. Het verveelt nooit!

We zijn crazy about tech en werken met veel plezier voor de grootste technologiebedrijven in heel Europa.

Where the magic happens

Ons werk doen we vanaf de High Tech Campus in Eindhoven, hét innovatieve hart van Europa. In de lunchpauze loop je langs het water The Strip op, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Een Starbucks, diverse restaurants, cafés, een kapper, sportschool… You name it.

De HTC is een inspirerende plek, midden in de Brabantse natuur. In de VS proberen ze trouwens ook zoiets neer te zetten. Silicon Valley noemen ze het daar, misschien heb je er wel eens van gehoord?

Onze vacatures

Technisch consultant
Medior/Senior
32-40 uur Eindhoven Ontdek meer
Stagiair(e) consultant 32-40 uur Eindhoven Ontdek meer

Solliciteer bij Real1ze

Zin om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op via info@real1ze.nl. Staat jouw droombaan er niet tussen of wil je stage lopen? Stuur ons je open sollicitatie.

We ontvangen je graag met een kop koffie!

© Copyright Real1ze 2020. All rights reserved.

Met enkel 64 toekenningen uit een totaal van 1644 indieningen, is het H2020 SME Instrument een erg competitief programma. De toekenning van 2,4 miljoen euro subsidie stelt ons in staat om de productontwikkeling af te ronden en sneller naar de bredere Europese markt te gaan. We zijn oprecht enthousiast over de ondersteuning die Real1ze Projects ons heeft geboden tijdens het aanvraagproces, de daarop volgende presentatie in Brussel en de administratieve inrichting.

Fabio Bambang Oetomo
CEO, Bambi Medical B.V.