Software ontwikkelaar

Functieomschrijving

Als software ontwikkelaar bij Real1ze werk je heel autonoom. Je bent namelijk de enige ontwikkelaar in ons team! De collega’s waarmee je werkt zijn technisch consultants en hebben ook kennis van ontwikkeling, echter programmeren zij zelf niet of nauwelijks. Je werkt samen met het managementteam en twee collega’s die nu ook voor Real1ze ontwikkelen, maar dit on the side doen, naast hun reguliere consultancy werk. Wat leuk is, is dat je veel invloed hebt op hoe wij bouwen en inrichten.

Jij bent degene die onze tooling en systemen verder wil ontwikkelen in met name PHP (momenteel).

Deze skills zijn een pre:

Diepgaande PHP kennis
✓ MySQL
✓ Laravel framework
XML API’s
✓ Relationele databases
✓ Opensource software

Passen deze kwaliteiten bij jou?

 • Communicatief sterk
 • Creatief, je denkt in oplossingen en ideeën
 • Passie voor techniek en innovatie
 • Zelfstandig en initiatiefnemer
 • Kwaliteitsgericht
 • Nauwkeurig

Er is ruimte voor creativiteit en je vindt het leuk om zelfstandig en proactief aan de slag te gaan met mogelijkheden. Omdat we een groeiende organisatie zijn, doen we graag aan ‘clean’ programmering en werken we op een gestructureerde manier. Bijna ons hele team heeft een technische achtergrond, daarom kun je met veel collega’s sparren en ideeën uitwisselen. Een idee voor een te ontwikkelen functionaliteit, wordt dan ook meestal gedetailleerd aan jou voorgelegd.

Een dag als ontwikkelaar bij Real1ze is niet bepaald saai, omdat we veel ideeën hebben en als organisatie snel groeien.  Een aantal taken die je op een dag tegenkomt:

 • Het verbeteren van tools die wij bij onze opdrachtgevers implementeren
 • Zorgen voor een goede integratie met systemen van opdrachtgevers
 • Het verbeteren van onze interne (analyse) tool
 • Feedback geven en krijgen over de ontwikkelingen
 • Aansluiten bij meetings waarin onze tools en systemen worden besproken en waarin strategie en visie wordt besproken van Real1ze, zodat je snapt waarom bepaalde ontwikkelingen gevraagd worden
 • Het (automatiseren) ontwikkelen van systemen die we nu soms nog handmatig doen
 • Het meedenken over ontwikkeling van een commercieel en klantvolgsysteem
 • Het uitzoeken welke bestaande softwaremogelijkheden er zijn mbt bovenstaande taken
 • Het experimenteren met verschillende mogelijkheden
 • Het ontwikkelen van aangedragen functionaliteiten en specs

Omdat je niet binnen een team van ontwikkelaars werkt, vinden we het prettig als je enkele jaren werkervaring hebt, zodat je vanuit jouw eigen ervaring kan putten en begrijpt hoe het bedrijfsleven werkt. Ook een afgeronde technische hbo-studie is vereist. Verder ben je een analytische denker, ben je accuraat en kun je goed adviseren, ook aan de niet-techneuten. Daarnaast hou je ervan om in een enthousiast team plezierig samen te werken.

Ons Team

Ons team van consultants bestaat uit gedreven professionals met een technische achtergrond die het leuk vinden om mee te bouwen aan een groeiende en veranderende organisatie. Flexibel werken en denken is belangrijk binnen onze cultuur, welke gebaseerd is op vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden van daadkracht en dagen elkaar graag uit. Verder communiceren we graag duidelijk en transparant en houden we van eerlijkheid. We bieden ontwikkeling zowel in persoon als in functie, hierin sta jij zelf aan het roer. Daar hoort uiteraard een passende beloning en stimulerende bonusregeling bij. Door samen te werken halen we het beste uit onszelf en elkaar. En oja… als je even stoom wilt afblazen, komt het goed uit als je van koffie, tafelvoetballen, darten en gamen houdt, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Over Real1ze

Real1ze b.v. houdt zich bezig met technische consultancy en is gevestigd op de High Tech Campus. We bestaan sinds 2012 en ons team bestaat uit 14 gedreven en vooral hele leuke collega’s. Wij geven een boost aan innovatie bij high tech organisaties door het adviseren en realiseren van technische subsidies.

Spreekt deze vacature jou aan? Let’s meet! 

 

Kom meer te weten over Real1ze onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor.
Mail naar charlottewilbers@real1ze.nl of bel +31(0)6-11343395.

Contact informatie

Adres:            High Tech Campus 69,
                        5656 AG, Eindhoven
                   Parkeren: P6
Email:            info@real1ze.nl
Telefoon:      +31 (0)40 3041372
Web:              www.real1ze.nl

Volg ons

 

© Copyright Real1ze 2019. All rights reserved.
REAL1ZE-footer