Subsidies & Financieringen

Baanbrekende innovatie voor ogen?

Door middel van verschillende subsidieregelingen worden regionale, nationale en zelfs internationale ontwikkelingen mogelijk gemaakt, om zo als Nederland voorop te lopen op het gebied van innovatie. Al is je innovatie slechts een idee met een goed verhaal, of staat het hele businessplan al klaar, er is altijd een regeling die het mogelijk maakt de extra stap te zetten van idee naar product. In welke fase je ook zit, Real1ze helpt graag bij het vinden en aanvragen van passende subsidies en financieringen.

Mocht je het idee hebben dat je voor een regeling in aanmerking komt, of wil je graag de opties bespreken die jouw innovatie een stap verder brengen? Neem dan vooral contact op met een van onze specialisten. Meer info nodig over de regelingen zelf? Ook daarover gaan we graag het gesprek aan, of download eventueel onze Regelingen Agenda.

Onze werkwijze

Scopen

In een aantal intensieve sessies proberen we samen de scope van het project helder te krijgen. Tijdens dit proces wordt duidelijk waar je als organisatie naar toe gaat. Zo wordt ook het plan straks Crystal Clear!

Kaderen

Vaak zit je zelf zó diep in het onderwerp, dat het moeilijk is om je idee terug te brengen naar de kern. Het helpt om daar hulp van buitenaf bij in te schakelen. Van mensen die de technologie begrijpen, maar er op een andere manier naar kijken. In deze fase vertalen we je plannen naar een heldere propositie.

Schrijven

Onze ervaren proposal writers vertalen de propositie naar een steengoede aanvraag. Ze schrijven een verhaal dat zo goed is, dat je er kippenvel van krijgt.  Onze copywriters schrijven een foutloze, goed leesbare en uitnodigende tekst, die door native speaking reviewers wordt gecontroleerd en verfijnd voor de indiening.

Vormgeven

Ook de vormgeving speelt een belangrijke rol. Onze ervaren grafische vormgevers zetten de aanvraag om in een document dat de beoordelaar met veel plezier leest. Hierdoor is het niet alleen tekstueel goed, maar geeft dit net de extra glas die een aanvraag omzet in een verhaal.

Evalueren

De aanvraag schrijven we natuurlijk niet alleen, maar altijd in samenwerking met jou. Er is maar een iemand die het project van binnen en buiten kent, en dat ben jij als ontwikkelaar. Door samen de aanvraag te evalueren zorgen we dat het document van voor tot achter tip top in elkaar steekt.

Administratie

Waar de meeste subsidie adviseurs stoppen, gaan wij door. Urenadministratie, projectdocumentatie en tussentijdse reportages horen er nou eenmaal bij. Wij zorgen ervoor dat er op het juiste moment de juiste documenten worden verzameld, zodat jij door kan gaan waar jij goed in bent: Impact maken met jouw innovatie.

Bekende subsidie trajecten

Er zijn tientallen verschillende regelingen die bestemd zijn voor innovatie. Hieronder staat een greep van de regelingen waar wij ons in specialiseren. Is er een regeling bij die niet hier onder staat maar waar u graag toch meer informatie over wil? Twijfel niet om ons te contacteren! Wij bekijken graag de regeling en de mogelijkheden met u samen.

Informatie over (inter)nationale subsidies?

Onze collega’s gaan graag het gesprek aan om u met uw subsidievraagstukken te helpen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze kenners.

Daniel Schobben

Directeur Real1ze Projects

Graag kijken voor welk traject je in aanmerking komt? Of meer informatie nodig voor een specifieke subsidie regeling? Neem contact op met onze specialist Daniel!

Daniëlle Ruijs

Compliance Officer

Informatie nodig over subsidie administratie? Moeite met rapportages of verschillende documenten op orde te krijgen? Vraag onze Daniëlle om hulp!