Ervaring opdoen én afstuderen

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van procesoptimalisatie die innovatie écht mogelijk maakt? Dan hebben wij een leuke opdracht voor je!

Voor onze opdrachtgevers gebruiken wij een online tool die we zelf ontwikkeld hebben. Hierin werken zowel onze collega’s als onze opdrachtgevers samen om subsidieaanvragen te schrijven. Wij willen de huidige versie vernieuwen en verder uitbreiden.

Deze opdracht zit vol uitdagingen op verschillende gebieden:

  • De functionele en technische vereisten in kaart brengen;
  • Architectuur ontwerpen;
  • Interfaces met andere systemen ontwerpen en (laten) realiseren;
  • Vormgeven met het oog op gebruikersgemak;
  • (Laten) ontwikkelen/implementeren.

Als je deze opdracht goed wilt uitvoeren, is het van belang dat je ons huidige werkproces begrijpt en dat je alle wensen van betrokken partijen in kaart gaat brengen. De eerste maanden (voorafgaand aan je afstudeerproject) kun je met onze andere werkstudenten kennis verzamelen en werkzaamheden uitvoeren. Na deze periode kun jij de laatste stap van je opleiding zetten. Je wordt goed begeleid door onze ervaren Real1zers waar de deuren altijd open staan.

Jouw profiel
Je volgt een Bachelor/Master in de richting van Data Science, Human Technology of dergelijke
Kennis op gebied van software, IT en/of high tech resolution
Uitstekende beheersing van de nederlands en Engelse taal
Passie en enthousiasme voor technische vraagstukken
Je kunt goed samenwerken
Je bent voor 9 maanden beschikbaar

Ons team

Ons team van consultants bestaat uit gedreven professionals met een technische achtergrond die het leuk vinden om mee te bouwen aan een groeiende en veranderende organisatie. Flexibel werken en denken is belangrijk binnen onze cultuur, welke gebaseerd is op vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden van daadkracht en dagen elkaar graag uit. Verder communiceren we graag duidelijk en transparant en houden we van eerlijkheid. We bieden ontwikkeling zowel in persoon als in functie, hierin sta jij zelf aan het roer. Daar hoort uiteraard een passende beloning en stimulerende bonusregeling bij. Door samen te werken halen we het beste uit onszelf en elkaar. En oja… als je even stoom wilt afblazen, komt het goed uit als je van koffie, darten en wandelen houdt, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Over Real1ze

Real1ze b.v. houdt zich bezig met technische consultancy en is gevestigd op de High Tech Campus. We bestaan sinds 2012 en ons team bestaat uit 18 gedreven en vooral hele leuke collega’s. Wij geven een boost aan innovatie bij high tech organisaties door het adviseren en realiseren van technische subsidies.

Solliciteer bij Real1ze

Zin om ons gezellige team te versterken? Neem dan contact met ons op. Staat jouw droombaan er niet tussen of wil je stage lopen? Stuur ons je open sollicitatie.

We ontvangen je graag met een kop koffie!

Je mag me ook altijd bellen!

Marlie van Gastel

HR Specialist