Werken bij

Kom je bij ons werken?

Real1ze is een club van nieuwsgierige, integere en gedreven mensen met een voorliefde voor techniek en innovatie. Kom je bij ons werken? Dan krijg je iedere dag een kijkje in de keuken het laboratorium, de cleanroom of ontwikkelafdeling van de meest aansprekende technologiebedrijven en hun laatste baanbrekende innovaties. Van gigantische scheepskranen tot microtechnologische snufjes, en van lokale IoT-toepassingen tot grootschalige Blockchain platforms. Het verveelt nooit!

We zijn crazy about tech en werken met veel plezier voor de grootste technologiebedrijven in heel Europa.

0%
Gemiddelde leeftijd
0
Gesprekken met een externe coach per jaar
0
Waardevolle collega’s
0
Teambuilding activiteiten per jaar

Vacatures

Innovation consultant

Stagiair(e) consultant

Onze benefits

Ons werk doen we vanaf de High Tech Campus in Eindhoven, hét innovatieve hart van Europa. In de lunchpauze loop je langs het water The Strip op, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Een Starbucks, diverse restaurants, cafés, een kapper, sportschool… You name it.

De HTC is een inspirerende plek, midden in de Brabantse natuur. In de VS proberen ze trouwens ook zoiets neer te zetten. Silicon Valley noemen ze het daar, misschien heb je er wel eens van gehoord?

Onbeperkte vakantiedagen

Externe coaching

Kijkje in de keuken bij innovatieve bedrijven

Flexibele werktijden

Aandacht voor kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling

High Tech Campus: Great place to work!

Ervaring collega’s

Solliciteer bij Real1ze

Zin om ons gezellige team te versterken? Neem dan contact met ons op. Staat jouw droombaan er niet tussen of wil je stage lopen? Stuur ons je open sollicitatie.

We ontvangen je graag met een kop koffie!

Je mag me ook altijd bellen!

Marlie van Gastel

HR Specialist