Werken bij

Start your career, innovate our world!

Wil jij jouw kennis en skills inzetten voor een betere wereld? Een bijdrage leveren aan baanbrekende innovaties? Wij realiseren subsidies, financieringen en samenwerkingsprojecten voor technisch innovatieve bedrijven.

Zet jouw (volgende) stap in een carrière die ertoe doet en ontdek bijzondere innovaties die écht een verschil kunnen maken. Maak jouw move in een carrière met impact. Realize innovation, join our team!

Persoonlijke verhalen

About us

Ons team bestaat uit 20 enthousiaste, gedreven en nieuwsgierige Innovation Realizers. Maar hopelijk niet meer voor lang, want wij zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze starters. Die samen met ons werken voor de grootste technologiebedrijven in Europa. Bij Real1ze werken we hybride. We combineren werken vanuit huis, bij de klant en op kantoor zo optimaal mogelijk.

Our benefits

Kijkje in de keuken bij de grootste technologiebedrijven van Europa
Gave baan waarbij je werkt aan impactvolle innovaties
Een externe coach die je helpt met jouw (persoonlijke) ontwikkeling
Onbeperkt aantal vakantiedagen
Flexibele werktijden op locatie, thuis of ons kantoor op de High Tech Campus
Perfecte basis voor een future-proof carrière in innovatie

Serious work, serious fun!

Ons kantoor vind je op de High Tech Campus in Eindhoven, hét innovatieve hart van Europa. Tijdens de lunchpauze lopen we samen langs het water The Strip op, om een lekkere lunch te halen. We werken hard, maar er is ook meer dan voldoende ruimte voor gezelligheid! Bijvoorbeeld tijdens onze vrijdagmiddagborrels en (teambuilding)activiteiten. Én niet te vergeten onze jaarlijkse skitrip, waar je echt bij wil zijn!

Shape your future

Jouw skills maken ons succes en daarom vinden we het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen, op professioneel en persoonlijk vlak. Wij helpen je met een (extern) coachingsprogramma om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

Well-being is important?

Wij begrijpen dat well-being verder gaat dan fysiek gezond zijn. Om de beste versie van jezelf te zijn, moet je je op alle vlakken goed voelen. Jij weet het beste wat voor jou een goede balans is tussen werk en privé. We geven jou de ruimte dit in te richten naar wat bij jou past.

Ready to realize your future?

Word jij 1 van onze Innovation Realizers? Let’s meet! Wil jij eerst nog wat meer over ons weten? Neem gerust contact op met onze collega Alette.