Van je eerste baan naar de rest van je carrière: het verhaal van Bart

Bart van den Heuvel begon in 2013 vanuit de collegebanken zijn carrière bij Real1ze. Als vijfde medewerker binnen ons jonge team was hij onderdeel van de pioneerfase en heeft hij zich vier jaar lang bij Real1ze ontwikkeld. Deze tijd stond in het teken van leren en positiviteit, een perfecte basis voor zijn vervolgcarrière. Bart vertelt je er alles over in dit interview. 

Starten bij Real1ze

Real1ze is echt een plek waar je een hele brede werkervaring op kunt doen. Ik heb mezelf en de dingen die ik leuk vind leren kennen. Als starter was ik nog echt op zoek naar wat ik eigenlijk wilde met mijn carrière en daarin heeft Real1ze mij heel veel ruimte geboden. Ik heb geleerd hoe je verantwoordelijkheden moet nemen, hoe je je werk goed kunt structureren en hoe je moet communiceren met veel verschillende mensen die allemaal hun eigen belangen hebben. Daarnaast heb ik ook de ruimte gekregen om mijn ondernemerschap in te zetten en ben ik me gaan verdiepen in andere regelingen en subsidies dan de WBSO. Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat ik een mooie nieuwe stap in mijn carrière heb kunnen zetten als investmentmanager.

Opzoek naar uitdaging

Het werk daagde me uit om in een snel tempo veel complexe informatie te verzamelen. Bij opdrachtgevers spreek je mensen die heel veel kennis hebben over de innovatie waar ze mee bezig zijn. Het was dan altijd een uitdaging om de juiste vragen te stellen en om de juiste informatie te krijgen die nodig was om een sterk en ook begrijpelijk verhaal te creëren. Real1ze zorgde daarnaast voor de juiste trainingen en dat hielp mij om die vaardigheden te ontwikkelen.

Real1ze als basis voor de rest van je carrière

Real1ze heeft mij meegegeven dat je echt plezier kan hebben in je werk en dat de mensen met wie je werkt ontzettend bepalend zijn voor dat plezier. Veel lachen en heel hard werken. Zo’n WBSO-deadline is misschien niet altijd even leuk. Dat je er achteraf met elkaar om kunt lachen en kan vieren dat je het hebt gehaald, maakt het werk dan ook ontzettend leuk om te doen. Zo heb ik hele goede herinneringen aan de wintersport, die op het perfecte moment kwam: na een hele uitdagende tijd waar het water ons soms echt aan de lippen stond en we allemaal flink werk hebben moeten verzetten. Die wintersport was echt een geweldige manier om te vieren dat we die gezamenlijke prestatie hadden geleverd. Ik zou ook elke starter willen meegeven dat je jezelf nooit te kort moet doen door te gaan werken bij een bedrijf waar het niet gezellig is, want werken en plezier maken gaan echt hand in hand! En daar is Real1ze het perfecte voorbeeld van.

Wil jij net als Bart je carrière starten bij Real1ze? En bij ons brede werkervaring opdoen? En dat samen met een top team waar je niet alleen fijn mee samenwerkt maar ook goed mee kunt lachen? Become an Innovation Realizer!

Vorig bericht
Impact maken met een creatieve en ondernemende mindset: het verhaal van Robert
Volgend bericht
Van geneeskunde tot technische hoogtepunten: het verhaal van Alette