Van geneeskunde tot technische hoogtepunten: het verhaal van Alette

Maak kennis met Alette Ooms-Engelen, sinds 2015 een van de enthousiaste krachten achter Real1ze. Van Innovation Consultant tot Senior Innovation Real1zer en inmiddels ook partner van het bedrijf. Alette deelt haar ervaring over werken bij Real1ze: een mooie carrière met baanbrekende innovaties.

Betrokken bij alle aspecten van techniek

Mijn passie voor techniek begon bij mijn vader, die in de geneeskunde werkt. Ik wilde graag dezelfde weg inslaan, maar ik ontdekte al snel dat ik een angst voor bloed heb. Dus dat plan viel in het water. Toen kwam de studie Biomedische Technologie op mijn pad en daar begon mijn passie voor techniek te groeien. Ik leerde hoe je betrokken kunt zijn bij alle aspecten van techniek, zonder zelf de ontwikkelaar te zijn. Dat vond ik geweldig! En precies dat vind ik elke dag terug bij Real1ze. Bij Real1ze help ik de mensen die deze technieken ontwikkelen en ondersteun ik hen bij het realiseren van bijzondere innovaties.

Innovatie ontdekken en jezelf ontwikkelen

Voor mij is Real1ze de plek waar ik veel verschillende bedrijven leer kennen en een kijkje kan nemen in de wereld van technologische ontwikkelingen. Door samen te werken met zoveel verschillende bedrijven die continu bezig zijn met innovatie, maak ik deel uit van de nieuwste ontwikkelingen. Naast het inhoudelijke werk voor onze klanten, word ik gestimuleerd om mijzelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Dat zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen manier kan groeien. Alles kan maar niks hoeft en iedereen draagt de verantwoordelijkheid voor zijn eigen pad. Je kunt je ontwikkelen zoals jij dat wilt mét de ondersteuning van een externe coach bijvoorbeeld. Je staat zelf aan het roer van jouw toekomst.

Openheid, vrijheid en gezelligheid

Ik hecht veel waarde aan de openheid en transparantie binnen de organisatie. Iedereen krijgt veel vrijheid om zijn of haar dagen, weken of maanden zelf in te delen. Dat is alleen mogelijk als we open zijn naar elkaar en elkaar de vrijheid gunnen om het werk op onze eigen manier en op ons eigen tempo te doen. En dat doen we bij Real1ze. Naast het hard werken aan mooie projecten voor bijzondere klanten, doen we ook leuke dingen samen. Een darttoernooi, jaarlijkse skitrip en natuurlijk gezellige borrels ontbreken niet. Altijd gezellig! 

Een geweldig team

Als je me vraagt wat me trots maakt op mijn baan bij Real1ze, dan is dat eigenlijk alles wel. Ik ben trots op het feit dat we een geweldig team vormen met fijne mensen die zich elke dag inzetten om alles te doen wat mogelijk is voor onze klanten. En ik ben er trots op dat ik daar deel van uitmaak. Iedereen zet zijn schouders eronder en je voelt je nooit alleen.

Wil jij net als Alette werken in een inspirerende omgeving waar je betrokken bent bij baanbrekende innovaties? Dan is Real1ze dé plek voor jou. Ontwikkel jezelf, neem een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven en ervaar de vrijheid en gezelligheid in ons leuke team. Become an Innovation Real1zer!

 

 

Vorig bericht
Van je eerste baan naar de rest van je carrière: het verhaal van Bart
Volgend bericht
ARP geeft oude autobanden een tweede leven met behulp van subsidies