“Ik kan daarom met trots zeggen dat ik een Real1zer ben.”

Wat Real1ze voor mij heel erg typeert is de vrijheid en verantwoordelijkheid die wordt aangeboden. Binnen Real1ze word je aangespoord je eigen groeimodel en doelen te bepalen samen met collega’s. Doordat je vanaf het begin wordt betrokken in het complete proces krijg je kennis van verschillende subsidie trajecten, impactvolle technieken en alles wat komt kijken binnen start-ups en groot bedrijven. 

Omdat Real1ze bestaat uit een klein en dynamisch team heerst er een gezellige, veilige omgeving waarin iedereen zijn eigen bijdrage heeft. Op professioneel niveau wordt er constant samenwerkt, waardoor er eerlijke feedback wordt geleverd en staat iedereen open om elkaar te helpen. Op persoonlijk vlak nemen we deel aan verschillende activiteiten op en buiten de High Tech Campus, zoals het voetbaltoernooi en de Pubquiz. Ons kantoor is daardoor niet alleen een werkplek. Het is er ook gewoon ontzettend leuk!

Voordat ik begon met werken bij Real1ze had ik nooit verwacht actief te worden in het subsidie landschap. Het is een omgeving waar je weinig van te horen krijgt, maar wat ontzettend belangrijk is om innovatie te stimuleren. Door dit inzicht merk je de invloed van je werk en heb je een significante impact in de richting waar techniek en innovatie zich naartoe beweegt.

Ik kan daarom met trots zeggen dat ik een Real1zer ben!

Bas van Rhenen – Innovation Consultant

Vorig bericht
Healix: ‘We hebben samen veel voor elkaar gekregen’
Volgend bericht
Savage Rivale: ‘Het bleef niet bij mooie beloftes, het werd ook waargemaakt.’