Impact maken met een creatieve en ondernemende mindset: het verhaal van Robert

Robert de Greef, een energieke Innovation Real1zer, maakt sinds 2017 deel uit van ons team. Met zijn creatieve geest en ondernemende mindset draagt hij bij aan high-tech innovaties met impact. Nieuwsgierig naar wat Robert het allerleukst vindt aan zijn baan? En wat hij zegt over de samenwerking binnen het team? Hij vertelt je er alles over in dit interview.

Meekijken met high-tech innovaties

De diversiteit aan projecten en de mogelijkheid om mee te kijken bij de high-tech innovaties van onze klanten, vind ik het allerleukst aan deze baan. Elke dag krijg ik een enorm divers palet aan technieken te zien. En omdat ik zelf mijn klantportfolio kan samenstellen, sluiten deze technieken ook nog eens aan bij mijn interessegebied. Maar dat is niet alles. Er is bij Real1ze ook volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het zelf bijvoorbeeld leuk om creatief te kijken naar het werkproces van Real1ze en aan de slag te gaan met mogelijke verbeteringen waaronder automatisering. Hier krijg ik de tijd en mogelijkheden om daaraan te werken, waardoor ik mijn eigen werk en dat van mijn collega’s efficiënter kan maken.

Een werkomgeving voor creatieve groei en persoonlijke ontwikkeling

De diversiteit binnen het team zorgt voor een dynamische werkomgeving. We hebben allemaal verschillende achtergronden en werken voor verschillende klanten, dat maakt elke samenwerking anders. Daardoor blijft het werk ook uitdagend en raak je nooit vastgeroest in een routine. Persoonlijk vind ik het meest plezierige van samenwerken de interactieve en semi-gestructureerde aanpak, dan komt mijn creativiteit het beste naar voren.

De uitdaging bij Real1ze ligt voor mij in het constant op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en regelingen. Door proactief te zijn, kan ik mijn klanten optimaal van dienst zijn. Onze teamstructuur stimuleert bewust samenwerking tussen twee consultants voor elke klant, waardoor we continuïteit en kwaliteit kunnen waarborgen. Twee weten immers meer dan één. En doordat iedereen met verschillende mensen en klanten werkt, beschikken we samen over een breed kennisgebied.

Volop kansen binnen en buiten de organisatie

Als ik één aspect moet benoemen wat werken bij Real1ze uniek maakt, dan is het wel het buitengewone enthousiasme dat we met elkaar delen. Ik ken weinig mensen die zo gepassioneerd spreken over hun werkgever. Ik word echt geïnspireerd door Real1ze. Bas is een ware held en de afgelopen jaren consistent mijn enthousiasme weten te triggeren en kansen geboden binnen én buiten Real1ze. Dat is voor mij echt uniek.

Wil jij net als Robert werken in een inspirerende omgeving? Bedrijven ondersteunen om high-tech innovaties te ontwikkelen en op de markt te brengen? En dat samen met een top team waar je niet alleen fijn mee samenwerkt maar ook goed mee kunt lachen? Become an Innovation Realizer!

Vorig bericht
Microsure ontvangt ruim € 100.000 extra aan WBSO-voordeel
Volgend bericht
Van je eerste baan naar de rest van je carrière: het verhaal van Bart